AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin başkasından hamile olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başkasından hamile olduğunu görmek

Kahve falında eşinin başkasından hamile olduğunu görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin başkasından hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi tahrik eden gelişmelere sadece rutin planlarınız olduğu için arkanızı dönmemelisiniz.

Kahve falında arkadaşının eşini hamile görmek tatsızlıkların yaşanacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile eşinin öldüğünü görmek dertlerin ortadan kalkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında eşi hamile olmak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşini hamile olduğunu görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek sorunlarının yakında biteceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına işarettir.

Kahve falında eşini başkasından hamile görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, arkasından gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşin hamile olduğunu görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşinin hamile olduğunu görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir