AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile eşini görmek

Kahve falında hamile eşini görmek

Kahve falında hamile eşini görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına inanılır.

Kahve falında hamile eşini gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir veya kendinizi kaybolmuş gibi hissedebilirsiniz.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yaşam standartlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini hamile görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, rahatlayacağına işarettir.

Kahve falında eski eşten hamile kalmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine delalettir.

Kahve falında eşi hamile görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında eşini hamile olarak görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin hamile kaldığını görmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eşi hamile olmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına inanılır.

Kahve falında hamile eşinin doğum yaptığını görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir