AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek ısırması görmek

Kahve falında eşek ısırması görmek

Kahve falında eşek ısırması görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, onun istediği yoldan gideceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında eşek ısırması gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında eşek ısırması görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ısıran eşek görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine delalettir.

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında eşek leşi görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek sütü içmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında uyuyan eşek görmek kötü düşmana, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında eşek ve yavrusu görmek sevap işlemek için uğraşacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşekle su taşımak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir