AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden inip çıktığını görmek

Kahve falında merdivenden inip çıktığını görmek

Kahve falında merdivenden inip çıktığını görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, terfi alacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden inip çıktığını gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişileri inceleyerek size daha çok uyan yollar veya alışkanlıklar bulabilirsiniz.

Kahve falında merdiven inip çıktığını görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında merdivenden inip çıktığını görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven inip çıkmak sorunların günden güne artacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenleri inip çıkmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inip çıkmak elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak sevinçli haberlere, takdir toplayacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivene inip çıkmak rızkının bollaşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında asansörden inip merdivenle çıkmak hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir