AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüse inip binmek

Kahve falında otobüse inip binmek

Kahve falında otobüse inip binmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, iş hayatında zarar edileceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir yere taşınmaya, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında otobüse inip binmek gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Kahve falında otobüse inip binmek namının yürüyeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabadan inip bisiklete binmek hayırlı haberlere, büyük hatalar yapacağına delalettir.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eşekten inip ata binmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında arabadan inip kaçmak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçağın inişini görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuş inip çıkmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir