AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek yıkamak

Kahve falında eşek yıkamak

Kahve falında eşek yıkamak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek yıkamak gördüyseniz:

  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında eşeği yıkamak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalettir.

Kahve falında eşek yıkamak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulur.

Kahve falında camide eşek görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara eşek görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında evde eşek görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşek ve yavrusunu görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topal eşek görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşeğe yük yüklemek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir