AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeği yıkamak

Kahve falında eşeği yıkamak

Kahve falında eşeği yıkamak tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, imkânlarının çoğalacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşeği yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Kahve falında eşeği yıkamak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek yıkamak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine alamet eder.

Kahve falında eşek kovaladığını görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında vahşi eşek görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, küslerin ve dargınların barışacağına alamet eder.

Kahve falında at veya eşek görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek sahibi olmak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yük taşıyan eşek görmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına yorulur.

Kahve falında eşek arısı öldürdüğünü görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir