AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek olmak

Kahve falında eşek olmak

Kahve falında eşek olmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, güçten düşeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek olmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerin sağlık sorunlarına zaman ayırmanızda gerekebilir.

Kahve falında eşek köpek görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, hem çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek üstünde gitmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına delalettir.

Kahve falında ısıran eşek görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, dileklerin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek doğurduğunu görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında hasta eşek görmek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında konuşan eşek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at eşek görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşeğe ot vermek karlı işler yapacağına, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir