AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek üzerinde gezmek

Kahve falında eşek üzerinde gezmek

Kahve falında eşek üzerinde gezmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek üzerinde gezmek gördüyseniz:

  • Program takviminizi gözden geçirebilir, sizin için en önemli şeylere öncelik tanıyıp tanımadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Kahve falında eşekle gezmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında eşek üzerinde gezmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında eşek gezdirmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında eşek bulmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek eti yediğini görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında denizde eşek görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek arabası görmek çirkin amellere, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında eşek pisliği görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir