AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek pisliği görmek

Kahve falında eşek pisliği görmek

Kahve falında eşek pisliği görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, en büyük acılarının dineceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ruh sağlığının bozulacağına, başarının adım adım yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında eşek pisliği gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla hızlı harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında eşek pisliği görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında kendi pisliğini yaptığını görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, düşmanlarına da dost olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaka pisliği görmek elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan pisliği toplamak mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işarettir.

Kahve falında yılan pisliği görmek suç işleyeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi pisliğini atmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun pisliği temizlemek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına işaret eder.

Kahve falında inek pisliği yemek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir