AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek gezdirmek

Kahve falında eşek gezdirmek

Kahve falında eşek gezdirmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, güzel günler için yaşayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek gezdirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, bazı sözler verilebilir.

Kahve falında eşekle gezmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşek gezdirmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, barış için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek üzerinde gezmek dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek ölmesi görmek hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek üstünde gitmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, üzüntülü günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşeği yıkamak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulur.

Kahve falında insanı eşek olarak görmek el açmayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir