Kahve falında konuşan eşek görmek

Kahve falında konuşan eşek görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet eder.

Kahve falında konuşan eşek gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Kahve falında konuşan eşek görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah eşeğe binmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek üstünde gitmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında eşek leşi görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek kulağı görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek arısından kaçtığını görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzak bir yola gidileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşek kovalaması görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek arısından kaçmak kazançta zarar edeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir