AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini defnetmek

Kahve falında annesini defnetmek

Kahve falında annesini defnetmek sevinçli haberlerin geride kalacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında annesini defnetmek gördüyseniz:

  • Size karşı davranışlarda bulunan kimseleri ise katı bir şekilde eleştirmek isteyeceksiniz.

Kahve falında anneyi defnetmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında annesini defnetmek daima ona hürmet göstereceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında atatürkü defnetmek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, elinin kolunun bağlanacağına inanılır.

Kahve falında ölünün defnedildiğini görmek keyifli hale geleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini defnetmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüleri defnetmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin defnedildiğini görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini defnetmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir