AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin defnedildiğini görmek

Kahve falında birinin defnedildiğini görmek

Kahve falında birinin defnedildiğini görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin defnedildiğini gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Kahve falında anneyi defnetmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında annesini defnetmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında atatürkü defnetmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini tekrar defnetmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birini defnetmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet eder.

Kahve falında ölen birini defnetmek güçlükle elde edilecek başarı, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin defnedildiğini görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü defnederken görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir