AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün defnedildiğini görmek

Kahve falında ölünün defnedildiğini görmek

Kahve falında ölünün defnedildiğini görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulur.

Kahve falında ölünün defnedildiğini gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Kahve falında ölü defnedildiğini görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulur.

Kahve falında ölü defnetmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün defnedildiğini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü defnederken görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüleri defnetmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü defnetmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini defnetmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birini defnetmek bedeninin de iyileşeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir