Kahve falında ölmüş birini defnetmek

Kahve falında ölmüş birini defnetmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, işinin de hep yürüyeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini defnetmek gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Kahve falında ölüyü defnederken görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü defnetmek çok rahat bir hayat süreceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü defnetmek çok üzüntü duyulacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi defnetmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüleri defnetmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü defnedildiğini görmek her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ölünün defnedildiğini görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini tekrar defnetmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir