AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüleri defnetmek

Kahve falında ölüleri defnetmek

Kahve falında ölüleri defnetmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüleri defnetmek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilirsiniz.Hayatın size sağlayacağı zevklerin tadını çıkartmaya bakın.

Kahve falında ölüyü defnederken görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölü defnedildiğini görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü defnetmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini defnetmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüleri defnetmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına işarettir.

Kahve falında ölünün defnedildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü defnetmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura inanılır.

Kahve falında ölmüş birini tekrar defnetmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir