AnaSayfa / Genel / Kahve falında atatürkü defnetmek

Kahve falında atatürkü defnetmek

Kahve falında atatürkü defnetmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında atatürkü defnetmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında atatürkü defnetmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ölü birini defnetmek gelişiminin hız kazanacağına, hep dinç ve genç kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birini defnetmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün defnedildiğini görmek sorunların kalmayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü defnederken görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, hem eğleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüleri defnetmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin defnedildiğini görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü defnetmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir