AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek tarafından kovalanmak

Kahve falında eşek tarafından kovalanmak

Kahve falında eşek tarafından kovalanmak atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek, kazançlarınızı arttırmak veya ilişkilerinizi düzenlemek ya da kuvvetlendirmek istiyorsanız hızlı düşünmeniz veya acele hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında eşek tarafından kovalanmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek kovalaması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, önemli kararlar alınacağına yorulur.

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak zor durumda kalınacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işarettir.

Kahve falında birisi tarafından kovalanmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpekbalığı tarafından kovalanmak büyük aksilikler yaşayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk tarafından kovalanmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına inanılır.

Kahve falında aslan tarafından kovalandığını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı biri tarafından kovalanmak işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir