AnaSayfa / Genel / Kahve falında semersiz at görmek

Kahve falında semersiz at görmek

Kahve falında semersiz at görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında semersiz at gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Kahve falında semersiz at görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına işaret eder.

Kahve falında at semeri görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında semersiz ata binmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek semeri görmek özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, yeni çalışmalara girişileceğine rivayet eder.

Kahve falında semerli eşek görmek desteksiz kalacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında semerli eşeğe binmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında semer görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir