AnaSayfa / Genel / Kahve falında at semeri görmek

Kahve falında at semeri görmek

Kahve falında at semeri görmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işaret eder.

Kahve falında at semeri gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları esnasında, yapılan konuşmalara istinaden bazı fikirlerinizde meydana gelecek değişiklikler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında at semeri görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında semersiz at görmek lüks şekilde yaşayacağına, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında semerli eşek görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek semeri görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında semersiz ata binmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek bol bol moral depolanacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında semerli eşeğe binmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında semer görmek istediği yola çıkacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir