AnaSayfa / Genel / Kahve falında semersiz ata binmek

Kahve falında semersiz ata binmek

Kahve falında semersiz ata binmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında semersiz ata binmek gördüyseniz:

  • Evde oturup dinlenmeyi veya sizi dinçleştirebilecek egsersizler yapmayı denemelisiniz.

Kahve falında semersiz ata binmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında semerli eşeğe binmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında semerli eşek görmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, neşeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında semer görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında eşek semeri görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında semersiz at görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at semeri görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir