AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek resmi görmek

Kahve falında eşek resmi görmek

Kahve falında eşek resmi görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hasret çekileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek resmi gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Kahve falında eşek resmi görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eşek kestiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında konuşan eşek görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına yorulur.

Kahve falında eşeğin kovaladığını görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işarettir.

Kahve falında eşek arısının soktuğunu görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek koşturmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında eşek ve yavrusu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek leşi görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir