AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek organı görmek

Kahve falında eşek organı görmek

Kahve falında eşek organı görmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, konforundan da ödün vereceğine, endişelerin son bulacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında eşek organı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında eşek organı görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, rızkının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayanda erkek organı görmek güzel ve önemli işler yapacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin organını öpmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına inanılır.

Kahve falında erkek organı görmek yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin erkeklik organını görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun organını görmek hedeflerini tutturacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında insan iç organları görmek kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kadın genital organı görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir