AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta eşek görmek

Kahve falında karanlıkta eşek görmek

Kahve falında karanlıkta eşek görmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, mevki edineceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta eşek gördüyseniz:

  • Ufak seyahatler eleştirilerden ya da işinize karışan kişilerden uzaklaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında karanlıkta eşek görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında güzel gözlü eşek görmek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına işaret eder.

Kahve falında eşek eti yediğini görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında eşek sıpa görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oyuncak eşek görmek yalnız kalmak isteyeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşekten inip ata binmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında aslan ve eşek görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, eş ve evlat sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında eşekle gezmek daha zengin hale geleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir