AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü eşek görmek

Kahve falında ölü eşek görmek

Kahve falında ölü eşek görmek geniş rızık elde edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü eşek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla bazı organizasyonlara katılabilirsiniz.

Kahve falında ölü eşek arısı görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında eşek ölüsü görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü eşek görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at eşek inek görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında eşekten inmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş eşek arısı görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında doğum yapan eşek görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek kesildiğini görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir