AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğe sarılmak

Kahve falında eşeğe sarılmak

Kahve falında eşeğe sarılmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında eşeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında eşeğe sarılmak görgülü ve kültürlü olacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı eşek arısı görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında eşek arısı görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalettir.

Kahve falında camide eşek görmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aç eşek görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek olmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşeğin ısırdığını görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşekten kaçmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir