AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek ısırmak

Kahve falında eşek ısırmak

Kahve falında eşek ısırmak çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, ticaret ehli olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kazançlı çıkacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek ısırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek birsorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında eşeğin ısırdığını görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek ısırmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşek ısırdığını görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında siyah eşek arısı görmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında eşek satmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında eşeğe yük yüklemek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında doğum yapan eşek görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir