AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek ısırdığını görmek

Kahve falında eşek ısırdığını görmek

Kahve falında eşek ısırdığını görmek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, düzeninin yıkılmayacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında eşek ısırdığını gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında eşek ısırmak kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında eşeğin ısırdığını görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalettir.

Kahve falında eşek ısırdığını görmek günden güne kazancının artacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek pisliği görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında camide eşek görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek kestiğini görmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek arısı öldürmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru eşek görmek istenen herşeye kavuşulacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir