AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşeğin ısırdığını görmek

Kahve falında eşeğin ısırdığını görmek

Kahve falında eşeğin ısırdığını görmek çok para kazanılacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, özel hayatında mutlu olacağına, yaraların merheminin bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşeğin ısırdığını gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Kahve falında eşek ısırmak uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalettir.

Kahve falında eşek ısırdığını görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşeğin ısırdığını görmek keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, küs kimselerin barışacağına inanılır.

Kahve falında eşek yüklemek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ısıran eşek görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalet eder.

Kahve falında eşek almak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dualarının karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek pisliği görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında eşek resmi görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir