AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek işemesi görmek

Kahve falında eşek işemesi görmek

Kahve falında eşek işemesi görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek işemesi gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz ekstra gelirler elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eşek işemesi görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, çok daha fazla adım atacağına delalet eder.

Kahve falında eşek sürüsü görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, yetki ve söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında eşek ısırdığını görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıpalı eşek görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşeğe su içirmek şükrederek yaşayacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında eşek beslemek onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek arısı soktuğunu görmek mutlu zamanlar geçireceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında eşek anırması duymak kişisel kavgaların son bulacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir