AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek dövmek

Kahve falında eşek dövmek

Kahve falında eşek dövmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, bolluk içinde yaşanacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işarettir.

Kahve falında eşek dövmek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar, tartışmalar, iş birlikleri veya ortak kaynak kullanımı gerektirecek konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında eşek dövmek itibar kazanacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı eşek olarak görmek dertlerin artacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına delalet eder.

Kahve falında eşek yavrusu sevmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde eşek görmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında eşek kesildiğini görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında vahşi eşek görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşek çekmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, mal edineceğine, iş sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında eşeği yıkamak sevgi ve hürmet göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir