AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin dışkısını görmek

Kahve falında ölmüş birinin dışkısını görmek

Kahve falında ölmüş birinin dışkısını görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin dışkısını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında dışkısını yemek dini vecibelerini yerine getireceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında insan dışkısını yaparken görmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulur.

Kahve falında kurumuş insan dışkısı görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Kahve falında birinin dışkısını temizlemek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına inanılır.

Kahve falında tavşan dışkısı görmek büyük başarılar elde edeceğine, patlama noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı yemek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk dışkısı görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dışkısını yapmak başarı için yılmadan çalışılacağına, rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir