AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek aramak

Kahve falında eşek aramak

Kahve falında eşek aramak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek aramak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında eşek aramak maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Kahve falında eşek derisi yüzmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek gezdirmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek ve köpek görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde eşek görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan eşek görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında eşek arısı soktuğunu görmek hikmete kavuşacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah eşeğe binmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir