AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek sahibi olmak

Kahve falında eşek sahibi olmak

Kahve falında eşek sahibi olmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında eşek sahibi olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında eşek sahibi olmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşek otlatmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşek ve inek görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük eşek görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek kafası kesmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında eşek kovaladığını görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında eşek ölmesi görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eşek sesi duymak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir