AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarp kesmek

Kahve falında eşarp kesmek

Kahve falında eşarp kesmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, borçların artacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, ticaret hayatına atılacağına işarettir.

Kahve falında eşarp kesmek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında eşarp kesmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında başına eşarp bağlamak ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına yorulur.

Kahve falında pembe eşarp almak gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşarp şal görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo eşarp görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı eşarp giymek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına inanılır.

Kahve falında eşarp yapmak sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, ters giden olayların düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir