AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı eşarp giymek

Kahve falında kırmızı eşarp giymek

Kahve falında kırmızı eşarp giymek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, kazancının katbekat artacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı eşarp giymek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların veya belgelerin üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında kırmızı eşarp giymek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı eşarplı kadın görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ipek eşarp görmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı beyaz eşarp görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı eşarp görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı pullu eşarp görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı eşarp almak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı eşarp takmak kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir