AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo eşarp görmek

Kahve falında bordo eşarp görmek

Kahve falında bordo eşarp görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo eşarp gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Kahve falında bordo eşarp görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bordo bornoz görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo perde görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına delalettir.

Kahve falında bordo renk ev görmek sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, patron koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo bereli görmek yüzünün güleceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında bordo pardesü giymek kötü ve zor günler geçireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bordo renk perde görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo renk ceket giymek çok büyük çalışmalara girileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir