AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek

Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek

Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, çok büyük adımlar atacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil beyaz eşarp gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil beyaz eşarp görmek yenisinin başlayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli eşarp görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil eşarp hediye etmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil eşarp bağlamak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil eşarp takmak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil eşarplı kadın görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil eşarp taktığını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil eşarp almak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir