AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarp yapmak

Kahve falında eşarp yapmak

Kahve falında eşarp yapmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kendisi ile gururlanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kimseyle konuşmayacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşarp yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi yavaşlatan unsurlar kendiliğinden kaybolamayacağına göre, birşeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında eşarp yapmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başa eşarp örtmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında eşarp yapamamak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı eşarp hediye almak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipek eşarp almak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin eşarp taktığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Kahve falında eşarp hediye almak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karışık renkli eşarp görmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir