AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarbını bağlayamamak

Kahve falında eşarbını bağlayamamak

Kahve falında eşarbını bağlayamamak yokluk çekeceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşarbını bağlayamamak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kafanızda tam olarak belirlemeden veya netleştirmeden başkalarıyla paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında eşarp bağlayamamak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında eşarbını bağlayamamak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağlı ayı görmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bağrına basmak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sözleri tutulacağına delalettir.

Kahve falında bağdatua gitmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eli kolu bağlı olmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bağlı kurt görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı bağlı tavuk görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir