AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli kolu bağlı olmak

Kahve falında eli kolu bağlı olmak

Kahve falında eli kolu bağlı olmak hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çabalarının boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında eli kolu bağlı olmak gördüyseniz:

  • Belli bir girişim veya anlaşma tekrar şekilleniyor.

Kahve falında eli kolu bağlanmak rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında eli kolu bağlı olmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, zor günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında elleri bağlı olmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini bağlı görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinin bağlı olduğunu görmek hayırlı kapıların açılacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini elleri bağlı görmek toparlanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinin bağlandığını görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında eli bağlanmak borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir