AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağlı kurt görmek

Kahve falında bağlı kurt görmek

Kahve falında bağlı kurt görmek hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, kazancın yetmez olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bağlı kurt gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında bağlı kurt görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında bağ yaprağı toplamak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet eder.

Kahve falında elleri bağlı insan görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine inanılır.

Kahve falında bir yere bağlanmak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı bağlanmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca bağlanmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında bahçe bağ görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bağcık bağlayamamak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, strese gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir