AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağrına basmak

Kahve falında bağrına basmak

Kahve falında bağrına basmak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağrına basmak gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bağrına basmak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine yorulur.

Kahve falında bağ budamak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, ağız tadının yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında elleri bağlı insan görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, hedeflerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü bağlı görmek rakipleri mağlup edeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe bağ görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa bağlanmak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında bağ yaprağı görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına inanılır.

Kahve falında eşarbını bağlayamamak hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir