AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağlı ayı görmek

Kahve falında bağlı ayı görmek

Kahve falında bağlı ayı görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bağlı ayı gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Kahve falında bağlı ayı görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine tabir olunur.

Kahve falında eli ayağı bağlanmak uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elleri bağlı birini görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında ağzı bağlı köpek görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında çenenin bağlandığını görmek sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağlı hayvan görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bağlı inek görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Kahve falında asma bağ görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir