AnaSayfa / Genel / Kahve falında aday olmak

Kahve falında aday olmak

Kahve falında aday olmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, haneye nifak gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aday olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken hızda plan yapamadığınız için telaşlanabilirsiniz.

Kahve falında denizde yüzüp adaya çıkmak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden adaya çıkmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hayal kırıklığına düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevgili adayı görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin adayı görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına işarettir.

Kahve falında gemiyle adaya gitmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan adayı görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında bir adaya gitmek yüksek mertebeye geleceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak onurlu bir yaşam süreceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir