AnaSayfa / Genel / Kahve falında erzak torbası görmek

Kahve falında erzak torbası görmek

Kahve falında erzak torbası görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında erzak torbası gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Kahve falında erzak torbası görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden erzak almak sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, rızık ve kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birine erzak vermek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bol erzak görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erzak poşeti görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru erzak görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erzak çalmak kaybetmeyi göze alamayacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında erzak aldığını görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, eve kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir