AnaSayfa / Genel / Kahve falında erzak aldığını görmek

Kahve falında erzak aldığını görmek

Kahve falında erzak aldığını görmek tövbe etmeden vefata, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, başarılarının devamlı olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işarettir.

Kahve falında erzak aldığını gördüyseniz:

  • Gerçeklere veya ilk elden bilgilere ağırlık verilmesi gerekiyor.

Kahve falında erzak aldığını görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine erzak vermek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işarettir.

Kahve falında çuvalla erzak görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine işaret eder.

Kahve falında erzak poşeti görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalettir.

Kahve falında erzak paketi görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erzak satın almak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erzak kolisi görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erzak yardımı yapmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir