AnaSayfa / Genel / Kahve falında erzak çalmak

Kahve falında erzak çalmak

Kahve falında erzak çalmak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, iş öğreneceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine rivayet eder.

Kahve falında erzak çalmak gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Kahve falında erzak çalmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında erzak yardımı yapmak kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye erzak vermek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında erzak paketi görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına inanılır.

Kahve falında erzak poşeti görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında kışlık erzak görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erzak dağıtmak kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kuru erzak görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir