AnaSayfa / Genel / Kahve falında bol erzak görmek

Kahve falında bol erzak görmek

Kahve falında bol erzak görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, galibiyet kazanacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında bol erzak gördüyseniz:

  • Bazı konuları daha fazla mı zorlamanız gerektiği yoksa üzerine düşmemenin daha mı iyi olacağı konusunda kararsız kalabilirsiniz.

Kahve falında bol erzak görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında ölüden erzak almak hem de zengin biri olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında erzak kolisi görmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında komşuya erzak vermek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına işarettir.

Kahve falında kamyon dolusu erzak görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine yorulur.

Kahve falında evine erzak almak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kötü günlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kışlık erzak görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında çuvalla erzak görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir